Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) estimated approx 20 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Una receta italiana que probablemente se llame así porque el pollo va aderezado como si fuera una pizza: con salsa de tomate, mozzarella y orégano, así que imagina el resultado... ¡Toda una delicia! Que además es muy fácil y rápida de preparar porque he utilizado un bote de sofrito ya preparado, mozzarella rallada y el pollo va a la plancha, lo que le resta calorías con respecto a la versión empanada, resultando también más saludable. Nos ha gustado mucho a todos, así que seguro que la repetiré porque además es una forma diferente de preparar el pollo, una de las carnes que más solemos comer. Combinarla con un primer plato de verdura, en nuestro caso brócoli al vapor, te garantiza un almuerzo completo y equilibrado. Puedes sustituir los botes de sofrito por un bote de tomate triturado o passata y una cebolla, sofriendo y reduciendo tú mismo el contenido, sumándole algo de tiempo al cocinado

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min):

  1. 2 pechugas de pollo en filetes
  2. 2 botes (total: 700 gr) sofrito casero con tomate y cebolla o 1 bote de tomate triturado (400 gr) y 1 cebolla
  3. 200 gr mozzarella rallada
  4. al gusto orégano seco

Instructions to make to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

  1. Precalienta el horno a 180º C. Pasa los filetes de pechuga por la plancha, vuelta y vuelta, lo justo para que cambien de color. No hace falta hacerlas del todo porque luego el plato se termina al horno, así que no interesa que el pollo se cocine demasiado o quedará seco en lugar de tierno y jugoso. Si no tienes botes de sofrito, es el momento de ir preparándolo como indico más arriba
  2. Coloca los filetes en una fuente de horno y esparce por encima el sofrito de tomate y cebolla, bien repartido. Espolvorea la mozzarella rallada y hornéalo 5 minutos a 180ºC
  3. Cuando la mozzarella se haya derretido, súbelo a una posición más alta del horno y gratínalo (solo calor arriba, modo gratinar) durante 3 minutos más. Este paso es opcional, por lo que podrías dejarlo simplemente 3 minutos más en posición y temperatura anteriores
  4. Cuando esté terminado espolvorea orégano seco al gusto (yo creo que cuanto más, mejor; más rico está, jajaja) y sirve caliente

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to discover them but just if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Make Speedy Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min). Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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